Hotels in Rovinj

Een hotel in Rovinj voor elke portemonnee

Bedenk het en je vindt het in deze Istrische plaats. Hotels in Rovinj zijn er net als andere accommodatietypen in overvloed en de laatste jaren ook op een steeds hoger niveau. Veel daarvan behoren tot de Maistra hotelketen. Neem bijvoorbeeld het Grand Park Hotel in Rovinj, of Hotel Lone in Rovinj, beide onberispelijke accommodaties. Wij zetten de mooiste hotels op een rijtje, plus enkele budget opties voor reizigers naar dit Istrische sprookje met een kleinere portemonnee.

Reisorganisaties met hotels in Rovinj die wij aanbevelen


Service van wereldklasse in het Grand Park Hotel in Rovinj

Het Grand Park Hotel in Rovinj is een van de paradepaardjes van de keten van Maistra hotels. Wie zichzelf deze vakantie eens flink wil verwennen, doet er goed aan deze vijfsterrenaccommodatie te boeken. Dit hotel in Rovinj ligt in een dennenbos direct aan de Adriatische Zee. Het hotel heeft een moderne en minimalistische uitstraling, maar de service die er wordt geboden is maximaal. Ga uit eten in een van de restaurants van het Grand Park Hotel in Rovinj, ontspan in de wellness & spa of winkel in de exclusieve boetiekjes.

Hotel Lone in Rovinj, jouw verblijf midden in Zlatni Rt

Ook Hotel Lone in Rovinj behoort tot de Maistraketen. Dit hotel staat voor een oase van luxe en stijl, midden in een natuurlijke omgeving vol cultureel erfgoed. Zo komen alle elementen tijdens jouw verblijf in dit hotel in Rovinj samen. Hotel Lone in Rovinj ligt in natuurpark Zlatni Rt, op tweehonderd meter afstand van de zee. Ook het historische centrum is te voet bereikbaar. Je doet er een kwartiertje over. Het hotel beschikt over onder andere een wellnessruimte, een buitenzwembad met ruim zonneterras, een sushibar, diverse restaurants en een nachtclub.

Verblijf op een vakantiepark in Villas Rubin in Rovinj

De Villas Rubin in Rovinj behoren tot een van de beste hotels in Rovinj die in een resort zijn gelegen. Dit eveneens Maistra hotel ligt op drie kilometer afstand van de stad. Je bereikt de stad middels een van de mooie fiets- of wandelpaden die in de directe omgeving zijn aangelegd. Op het vakantiepark staan eveneens appartementen. Deze met drie sterren beoordeelde accommodatie in Rovinj wordt omgeven door dennenbomen en andere mediterrane flora. Zonnebaden doe je op dit vakantiepark als je wilt dan ook in de schaduw van de rijke begroeiing.

Budget hotels in Rovinj

Ondanks de ruime aanwezigheid van luxe hotels en resorts in deze Istrische plaats is het ook prima mogelijk om met een kleiner budget in Rovinj vakantie te vieren. Een van de beste budget hotels van Rovinj is Hotel Vila Lili, dat met drie sterren is gewaardeerd. De accommodatie bevindt zich in een pittoreske wijk op achthonderd meter afstand van de oude binnenstad. In een paar minuten loop je naar de zee. Mulini Beach is het dichtstbijzijnde strand. Ook Hotel Eden is een goede keuze. Dit hotel heeft een rustige ligging, net buiten Zlatni Rt.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...