Hotels in Pula

Een ideaal hotel in Pula is er voor elk type vakantieganger

Romantische hotels, kindvriendelijke accommodaties inclusief zwemparadijzen, boutique hotels en budget hotels voor degenen die liever niet te veel geld uitgeven aan hun accommodatie. Noem het maar op en je vindt het in Pula. De hotels in Pula hebben de afgelopen jaren een flinke inhaalslag gemaakt en weten aan de standaarden van Europese vakantiegangers te voldoen. Hotel Park Plaza in de wijk Verudela in Pula en Splendid Resort in Pula behoren tot de favorieten van vele internationale bezoekers. Wij zetten deze en enkele andere opties voor je op een rijtje.

Hotel Park Plaza in het levendige Verudela in Pula

In de oude stad zelf vind je veel twee- en driesterrenhotels. Iets meer keuzemogelijkheden tref je in de buitenwijken. Hotel Park Plaza in Verudela in Pula (ook wel Park Plaza Arena Pula genoemd) is een rustig driesterrenresort aan de rand van de stad. Met de bus sta je binnen een kwartier in het centrum van Pula. Hotel Park Plaza in Verudela in Pula ligt direct aan zee en wordt begrensd door een dennenbos. De twee aanwezige zwembaden zijn gevuld met zeewater. In 2015 werd de accommodatie nog in zijn geheel gerenoveerd.

Reisorganisaties met hotels in Pula die wij aanbevelen


Hotel Park Plaza Histria in Pula

Verwar dit hotel in Pula vooral niet met de hierboven genoemde accommodatie, die er wat naam betreft sterk op lijkt. Viersterrenhotel  Park Plaza Histria is gewaardeerd met vier sterren en bevindt zich eveneens in de wijk Verudela. Het strand ligt op steenworp afstand en het centrum van de stad ligt op vier kilometer afstand van dit hotel in Pula. Deze accommodatie behoort tot de hotels in Pula die je van een voortreffelijke gastronomische ervaring weten te voorzien. Het Park Plaza Histria heeft maar liefst drie restaurants waar je naast Istrische ook internationale maaltijden kunt nuttigen.

Het Splendid Resort in Pula, een fijne accommodatie voor gezinsvakanties

Het Splendid Resort in Pula staat voor een verblijf in een eenvoudige, maar comfortabele accommodatie. Het driesterrenhotel staat in de wijk Zlatne Stijene. Het strand bereik je in slechts een paar stappen. Het Splendid Resort in Pula betreft een aparthotel, waardoor je op je kamer ook de beschikking hebt over een eigen kookgelegenheid. De accommodatie wordt vooral bezocht door gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijke plek aan zee. Niet alleen heb je vanuit de meeste appartementen uitzicht op de schitterende Adriatische Zee, maar ook op de promenade Lungomare.

Op en top luxe in een van de hotels vlak buiten Pula

Hotels in Pula en Kroatië in het algemeen hebben hun kwaliteit de afgelopen jaren flink verbeterd. Niet alleen zijn er in Istrië tal van vier- en vijfsterrenhotels te boeken, ook kun je er in een boutique hotel verblijven. Boutique hotels in Pula zoals Hotel Valsabbion, onderscheiden zich door hun design en persoonlijke benadering. Dit exclusieve viersterrenhotel ligt direct aan de zee, bij het strand van Pjescana Uvala. De ruime kamers werden in 2015 nog gerenoveerd. De accommodatie biedt je een verwarmd buitenzwembad, massagebehandelingen en nog veel meer faciliteiten.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...