Campings in Pula

Vakantie op een groene camping in Pula

De campings in Pula zijn verspreid over een groene kust vol idyllische baaien: welke kampeerder klinkt dat nou niet als muziek in de oren? Een camping in Pula in Kroatië ligt vaak direct of bijna direct aan het strand. De stranden lopen langzaam af in zee, wat campings in Pula extra geschikt maakt voor vakantiegangers met (kleine) kinderen. De ultieme gezinscamping, camping Bi Village vlak bij Pula, wordt elk jaar bezocht door vele Nederlanders. Ook camping Stoja bij Pula mag jaarlijks op veel interesse rekenen. Lees hier over deze en enkele andere toppers.

Reisorganisaties met campings in Pula die wij aanbevelen


Brioni Sunny Camping: zowel bos als strand binnen handbereik

Op zoek naar een camping in Pula aan het strand, maar het liefst in een omgeving die verder ook wordt gekenmerkt door zoveel mogelijk natuur? Deze camping in Pula in Kroatië grenst behalve aan de schitterende kustlijn ook aan het dennenbos. Een bos waar het heerlijk wandelen is. Andere sportieve activiteiten onderneem je op deze camping in Pula op het water: snorkelen, windsurfen en waterskiën zijn hier geliefde activiteiten. Voor een goede maaltijd hoef je de camping niet te verlaten: er zijn zowel een snackbar als een pizzeria en een restaurant aanwezig.

€252,22
Beschikbaar
Vacanceselect.com
€285,95
Beschikbaar
Anwbcamping.nl

Camping Stoja in Pula: een accommodatie die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend

Camping Stoja in Pula, ook wel de Arena Stoja Campsite genoemd, is een grote camping in een eveneens bosrijke omgeving. Alhoewel hij vanwege zijn leeftijd wellicht niet helemaal voldoet aan de vereisten van de kampeerder die iets meer luxe zoekt, maakt zijn ligging dat voor de meeste vakantiegangers helemaal goed. In het dennenbos, op drie kilometer afstand van de stad zelf, vertoef je op een heerlijk plekje in de schaduw. Omdat camping Stoja in Pula op een landtong ligt, wordt hij in zijn geheel omgeven door de zee.

€573,30
Beschikbaar
Anwbcamping.nl

Het verblijf op een mini camping in Pula in Kroatië

Er zijn genoeg campings direct rond Pula. Behalve grote en middelgrote gezinscampings inclusief zwembaden en soms zelfs zwemparadijzen, zijn er ook glampings en mini campings. Op een mini camping in Pula in Kroatië geniet je van alle rust die je nodig hebt, terwijl je het vertier van de stad binnen handbereik hebt. In het rustige vissersplaatsje Banjole, dat aan Pula grenst, vind je de hoogste concentratie (mini) campings van heel Kroatië. Aanbevolen campings zijn Camping Brajdice, Camping Kazalina en Camping Marina. Die laatste behoort tot de kleinste van heel Kroatië.

Camping Diana: een van die campings in Pula die je dat beetje extra bieden

Camping Diana is een camping bij Pula met een zwembad, waar bezoekers van alle leeftijden zich dag in, dag uit vermaken. De driesterrencamping heeft een capaciteit voor tweehonderd gasten. Behalve een openluchtzwembad voor volwassenen is er ook een kinderzwembad aanwezig. Ook behoort Camping Diana tot de campings in Pula die over een ruim sportterein beschikken. Onder andere tennis, basketbal en badminton behoren tot de mogelijkheden. De eigenaren van deze camping in Pula in Kroatië bieden je bovendien een leuk extraatje: zij organiseren boottochten naar de nabijgelegen eilandjes.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...