Hotels Poreč

Het ideale hotel in Poreč bestaat voor elk type vakantieganger

Het is geen lastige opgave om een hotel in Poreč in Kroatië te vinden. De plaats heeft van heel Istrië het grootste aanbod aan accommodaties. Twee hotels in Poreč, behorend tot een keten, maken het aantal beschikbare slaapplaatsen in het bijzonder zo groot. Dit zijn Valamar en het hotel in Park Plava Laguna. Behalve het verblijf in een resort in deze badplaats, kun je ook kiezen voor een ander hotel op all inclusive basis in Poreč, een budgethotel, familiehotel of boutique hotel. Hulp nodig? Wij zetten wat opties op een rijtje.

Reisorganisaties met hotels in Poreč die wij aanbevelen


Alles voor je geregeld in een hotel op all inclusive basis in Poreč

Door all inclusive in Poreč te verblijven, ga je de meest zorgeloos mogelijke vakantie tegemoet. Een van de hotels die een verblijf op all inclusive basis in Poreč mogelijk maken, is hotel Laguna Albatros, dat in het resort Park Plava Laguna is gelegen. De oude binnenstad van Poreč ligt op slechts tweeënhalve kilometer afstand. Het strand is honderd meter van je accommodatie verwijderd. Ook het Valamar Pinia hotel is een goede all inclusive optie. Het is gelegen aan een van de weinige in Istrië aanwezige zandstranden.

Een goedkoop verblijf in een budget hotel in Poreč in Kroatië

Op zoek naar een hotel in Poreč in Kroatië, maar geef je daar het liefst zo weinig mogelijk aan uit? Er zijn diverse budget hotels in Poreč waar je voor een aangename prijs kunt overnachten, zonder aan comfort te hoeven inboeten. Bijvoorbeeld hotel Delfin, dat in het Zelena Laguna Resort ligt. Het hotel in Poreč ligt op slechts vijftig meter afstand van een met een Blauwe Vlag bekroond kiezelstrand en wordt omgeven door groen. Het hotel beschikt over een ruim zonneterras en het buitenzwembad is gevuld met warm water.

Hotel Rubin: hier verveelt geen enkele jongere zich

Gaat je tienerzoon- of dochter voor de laatste keer mee op zomervakantie? De eisen die deze leeftijdsgroep aan accommodaties stelt, zijn onverbiddelijk. Hotel Rubin weet echter elke tiener meer dan tevreden te stellen. Dit hotel in Poreč in Kroatië ligt direct aan het strand. En wat voor een strand! Je kunt er heerlijk zwemmen, maar ook diverse watersporten beoefenen en beachvolley of –voetbal spelen. Bij het hotel kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad, waaromheen een ruim zonneterras ligt. Het historische centrum ligt op loopafstand van dit hotel in Poreč.

Een uniek verblijf in een van de boutique hotels van Poreč

Sommige hotels in Poreč weten je vakantie van een extra gouden randje te voorzien. Zoek jij een uniek hotel waarvan er niet dertien in een dozijn bestaan? Kies dan voor een van de boutique hotels in Poreč. Bijvoorbeeld het met vier sterren gewaardeerde Mauro. Vanuit je elegant ingerichte kamer heb je uitzicht op het historische stadscentrum of de Adriatische Zee. Ook boutique hotel Melissa, dat met vier sterren is gewaardeerd, heeft een bijzondere ligging. Binnen een paar stappen sta je met je tenen in het water van de Adriatische Zee.

Handige tips & blog

Porec Kroatie

De mooiste stadjes van Istrië in een notendop

We hebben al een aantal mooie dorpjes en stadjes in Istrië genoemd, die perfect zijn als verblijfplek wanneer je er op vakantie bent, of om ten minste te bezo...

Droomvakantie Istrië

Een droomvakantie in Istrië

Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië, en wordt door de Kroaten zelf ook wel Istra genoemd. Het is een populaire vakantiebestemming voor jong en oud...