Zoek & boek

8 daagse fly drive Istrië & Slovenië

Istrië8 daagse fly drive Istrië & Slovenië
Alles wat je wil weten

Informatie over 8 daagse fly drive Istrië & Slovenië

Duik in het rijke verleden en de adembenemende landschappen van Istrië en Slovenië met de 8-daagse fly drive van TUI. Begin je reis in het historische Pula, waar de machtige Romeinse arena ooit het toneel was voor gladiatorengevechten. Tegenwoordig biedt deze arena een podium voor het jaarlijkse filmfestival en zomerse concerten. Ontdek de wonderen van het Nationaal Park Brijuni, ooit de zomerresidentie van Keizer Tito, waar zebra’s en andere exotische dieren zij aan zij leven met oude Romeinse opgravingen. Van daaruit reis je naar het charmante Ljubljana. Wandel door de...

Voor 8 daagse fly drive Istrië & Slovenië

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Duik in het rijke verleden en de adembenemende landschappen van Istrië en Slovenië met de 8-daagse fly drive van TUI. Begin je reis in het historische Pula, waar de machtige Romeinse arena ooit het toneel was voor gladiatorengevechten. Tegenwoordig biedt deze arena een podium voor het jaarlijkse filmfestival en zomerse concerten. Ontdek de wonderen van het Nationaal Park Brijuni, ooit de zomerresidentie van Keizer Tito, waar zebra’s en andere exotische dieren zij aan zij leven met oude Romeinse opgravingen.

Van daaruit reis je naar het charmante Ljubljana. Wandel door de eeuwenoude barokstad met zijn kronkelige straatjes en bruisende pleinen. Laat je vervolgens betoveren door de ongerepte natuur in het Nationaal Park Plitvice, met zijn sprankelende watervallen en serene wandelpaden.

De reis gaat verder naar Rijeka, een springplank naar het schilderachtige eiland Krk en de zonnige badplaats Opatija. Deze individuele rondreis biedt je de vrijheid om op eigen tempo de regio te verkennen, waardoor je vakantie nog persoonlijker en memorabeler wordt. En met 7 overnachtingen inclusief ontbijt ben je verzekerd van een comfortabel verblijf. Geniet van de perfecte combinatie van geschiedenis, cultuur en natuur met deze unieke fly & drive ervaring.

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Istrië voor je…