Zoek & boek

8 daagse fly drive Istrië & Noord Dalmatië

Istrië8 daagse fly drive Istrië & Noord Dalmatië
Alles wat je wil weten

Informatie over 8 daagse fly drive Istrië & Noord Dalmatië

De 8-daagse fly drive Istrië & Noord Dalmatië van TUI is een indrukwekkende reis die de bezoeker meevoert door de rijke historie en adembenemende natuur van Kroatië. Bij aankomst op het schiereiland Istrië waan je je meteen in de Romeinse tijd, getuige de majestueuze arena’s waar ooit gladiatoren hun moed toonden. Naarmate de dag overgaat in avond, wordt de bezoeker betoverd door de zonsondergang in de karakteristieke stad Split, waar geschiedenis en hedendaagse charme samenkomen. Je reis vervolgt zich naar Poreč, een stad die uitnodigt voor een rustige wandeling. Maar...

Voor 8 daagse fly drive Istrië & Noord Dalmatië

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

De 8-daagse fly drive Istrië & Noord Dalmatië van TUI is een indrukwekkende reis die de bezoeker meevoert door de rijke historie en adembenemende natuur van Kroatië. Bij aankomst op het schiereiland Istrië waan je je meteen in de Romeinse tijd, getuige de majestueuze arena’s waar ooit gladiatoren hun moed toonden. Naarmate de dag overgaat in avond, wordt de bezoeker betoverd door de zonsondergang in de karakteristieke stad Split, waar geschiedenis en hedendaagse charme samenkomen.

Je reis vervolgt zich naar Poreč, een stad die uitnodigt voor een rustige wandeling. Maar dat is niet alles; Istrië herbergt talloze charmante vissersstadjes, zoals Rovinj, waar je kunt genieten van de gezelligheid en authenticiteit. De grandeur van vroegere tijden komt je tegemoet in Opatija, een stad met een onmiskenbare oude wereldcharme.

Maar deze rondreis is niet alleen een ode aan cultuur en historie. Natuurliefhebbers worden betoverd bij de heldere meren van Plitvice, waar rust en schoonheid hand in hand gaan. Deze individuele reis, met een duur van 8 dagen (7 nachten), biedt de vrijheid van een fly & drive vakantie. Je verblijf wordt comfortabel gemaakt met logies en een dagelijks ontbijt, zodat je elke dag vol energie de wonderen van Istrië en Noord Dalmatië kunt ontdekken.

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Istrië voor je…