Zoek & boek

15 daagse fly drive Grand Tour Kroatië

Istrië15 daagse fly drive Grand Tour Kroatië
Alles wat je wil weten

Informatie over 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatië

De 15-daagse fly drive Grand Tour Kroatië van Tui is een magische reis door een land vol contrasten en schoonheid. Je start je reis in het historische Pula, waar de smalle straatjes je meevoeren langs indrukwekkende kastelen, weelderige paleizen, majestueuze kathedralen en intrigerende musea. De wandeling door de Riviera van Crikvenica onthult een charmante aaneenschakeling van pittoreske dorpjes zoals Selce, Dramalj, Jadranovo en natuurlijk Crikvenica zelf. Het landschap verandert als je de oudste Kroatische stad, Sibenik, betreedt. De golvende baai en de levendige flora zijn een streling voor het oog....

Voor 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatië

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

De 15-daagse fly drive Grand Tour Kroatië van Tui is een magische reis door een land vol contrasten en schoonheid. Je start je reis in het historische Pula, waar de smalle straatjes je meevoeren langs indrukwekkende kastelen, weelderige paleizen, majestueuze kathedralen en intrigerende musea. De wandeling door de Riviera van Crikvenica onthult een charmante aaneenschakeling van pittoreske dorpjes zoals Selce, Dramalj, Jadranovo en natuurlijk Crikvenica zelf.

Het landschap verandert als je de oudste Kroatische stad, Sibenik, betreedt. De golvende baai en de levendige flora zijn een streling voor het oog. De reis gaat verder naar Makarska, een bruisende badplaats die als perfecte springplank dient naar de betoverende eilanden Brac en Hvar. Hier kun je de lokale cultuur inademen tussen de uitgestrekte olijf- en wijngaarden, en genieten van de zon op de prachtige stranden.

Het hoogtepunt van de tour is wellicht Dubrovnik. Deze stad, majestueus gelegen op een rotspunt en omarmd door robuuste stadsmuren, ademt geschiedenis en charme. Vanuit het klooster wandel je de stad in, richting de Ploce-poort en de levendige haven. Voor een adembenemend panorama van Dubrovnik en het sprankelende water eromheen, maak je een uitstapje naar het zuiden van de stad. Deze fly drive laat je Kroatië ontdekken op je eigen ritme, waardoor je de diepte en diversiteit van dit verrassende land echt kunt ervaren.

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Istrië voor je…